HU

Hotel ajándékutalvány

Az utalvány értékét
Ön határozza meg!
min.
 • 10 000 Ft

Felhasználható:

A kiállítástól számított 1 évig.

Megveszem

Egy hotel ajándékutalvány egyszerre lehet különleges és praktikus meglepetés. Okozzon felejthetetlen örömet szeretteinek, amely egész életükben velük marad. Ajándékozzon a szülei házassági évfordulójára romantikus hétvégét vagy barátja születésnapjára kellemes wellness kikapcsolódást. Ismerje meg a Tisia Hotel & Spa ajándékutalványát, amely éltre szóló élményt jelenthet!

Prémium szállás voucher ajándékba

A szállás voucher ajándékba tökéletes megoldás, hiszen a Tisia Hotel & Spa 4*-hoz kapcsolódó fürdőrészleg bármelyik medence szolgáltatása korlátlanul igénybe vehető a szállóvendégek számára. A megajándékozott átadhatja magát egy kényeztető pezsgőfürdő élményének vagy a gourmet ételkínálat széles választékának.

Az exkluzív szobák és lakosztályok felszerelése a luxus páratlan érzését nyújtja, akárcsak a frissítő vagy kényeztető masszázs kezelések, amelyekkel szintén van lehetőség ajándékutalvány formájában meglepni szeretteinket.

A hotel ajándékutalvánnyal úgy lephetjük meg a számunkra fontos embereket, hogy az ajándék nem materiális javakat képvisel, hanem szellemi értékeket, élményt. A tetszés szerint kiválasztott szolgáltatás, legyen az egy feltöltő pihenés vagy elegáns étkezés, egész életében végig kísérheti a szerettünket. Számunkra csupán néhány kattintás, de a megajándékozottnak örök emlék.

A hotel ajándékutalvány feltételei

A szállás ajándékutalványt a megrendeléstől számítva 1 évig használhatja fel. Sem a teljes, sem a megmaradt értékének összege nem igényelhető vissza készpénzben. A vouchert kizárólag a szállodánál közvetlenül leadott foglalások esetén lehet beváltani, közvetítő cégeken keresztül sajnos nem tudjuk elfogadni. Ezen kívül fontos szempont, hogy a minimálisan kiválasztható érték 10.000 Ft.

Hogyan történik a megrendelés?

 • Miután megnyitotta a rendelési felületet, válassza ki az átvétel módját és a darabszámot. Kérjük vegye figyelembe, hogy postai kézbesítés esetén 1000 Ft postaköltséget számítunk fel.
 • Ezt követően töltse ki a szállás utalványra vonatkozó adatokat. A pontos értéket (min. 10.000 Ft), a megajándékozott nevét, valamint opcionálisan a személyes üzenet részt.
 • Miután bejelölte a voucherhez tartozó képet, adja meg a megrendelő adatait és a fizetési információkat. Online vagy bankkártyával is fizethet, a SZÉP kártyával történő fizetés azonban nem kivitelezhető.
 • Sikeres online fizetés esetén az összeg azonnal megérkezik a számlánkra, átutalás esetén ez 3-4 munkanapot jelenthet. A rendelést csak ezután tekintjük véglegesnek, ellenkező esetben 5 nap múlva töröljük.
 • A foglalás során mindenképp tüntesse fel a hotel ajándékutalvány sorszámát, annak értéke ugyanis levonásra kerül a teljes összegből. Később a vouchert személyesen is le kell adni a recepción.
 • Természetesen lehetőség van arra, hogy az ajándékozott lemondja az így foglalt szolgáltatást. Ebben az esetben a visszaigazoláson szereplő utasítások szerint kell eljárni.

Miért érdemes a Tisia Hotelt választani?

A Tisia Hotel & Spa 4* a wellness hotelek igazi gyöngyszeme. A kültéri strandon a látogatók igénybe vehetik a csúszdát, pezsgőfürdőt, hullámmedencét, bébipancsolót, sőt még a kalandmedencét is. Az úszni vágyókat pedig várja az 50 méteres versenymedence. Ezen kívül az épületegyüttes fedett részlegén 3 gyógyvizes felnőtt medence található és 1 gyermekmedence.

A hotel ajándékutalvány a Tisia Étteremben is felhasználható. A gourmet kínálat mindig a legfrissebb szezonális alapanyagok felhasználásával készül. A húsos, halas és vegetáriánus fogások mellett mentes ételeket is felszolgálunk. Svédasztalos reggelit és vacsorát biztosítunk, ebédidőben pedig à la carte étlapról fine dining jellegű fogások bőséges felhozatalát nyújtjuk.

A kiemelkedően magas színvonalú wellness szolgáltatásoknak köszönhetően felejthetetlen kényeztetésben lehet részünk. Feltöltődhetünk a 36 ºC-os gyógymedencében, a 38 ºC-os pezsgőfürdőben vagy a 40 ºC-os kör alakú gyógymedencében is.

Ajándékutalvánnyal a szaunavilág szolgáltatásait is ajándékozhatjuk szeretteinknek, amelyek ellazíthatják az izmainkat, valamint megerősíthetik az immunrendszerünket.

Ha pedig szívesen átmozgatná végtagjait, a földszinten elhelyezkedő fitneszterem 06.00 órától 22.00 óráig áll a vendégeink rendelkezésére. Az itt található felszerelés a legmodernebb eszközöket foglalja magában, amelyek nemcsak hatékonyak, de biztonságosak is. Nem számít, hogy erősítene vagy kardióedzésre vágyik, nálunk mindig kényelmes körülmények között sportolhat.

Legyen szó baráti összejövetelről vagy romantikus italfogyasztásról, a szálloda étterméhez tartozó Tisia bár nem mindennapi hangulatot teremt. A hotel ajándékutalvány lehetőséget biztosít, hogy a megajándékozott ismerőse elhívja egy meghitt beszélgetésre szerelmét, miközben az exkluzív koktélok és prémium minőségű vörösborok széles kínálatából válogathatnak.

Télen beépített teraszról élvezhetjük a kilátást vagy egyszerűen csak kikapcsolódhatunk, amiről hideg időjárás esetén kandalló gondoskodik. Átadhatjuk magunkat a péntek és szombat esti élőzene magával ragadó hangulatának. Ezen kívül rendezvénytermeink céges tréningek, tudományos konferenciák vagy akár családi események lebonyolításához is tökéletes alternatívaként szolgálhatnak.

Ha Ön is szeretné valódi értékkel meglepni a családtagját vagy barátját, a hotel ajándékutalvány tökéletes választás, rendelje meg még ma!

A hotel ajándékutalvány előnyei

 • Rugalmas felhasználás: A hotel ajándékutalvány lehetőséget teremt arra, hogy megkóstolja a Tiszaújváros étterem ízletes fogásait vagy igénybe vegye a szálloda magas színvonalú wellness kezeléseit.
 • Hosszú érvényesség: Semmi szükség arra, hogy elkapkodja a döntést. A voucher 1 évig bármikor felhasználható, emellett bárki nevére átruházható abban az esetben, ha nincs feltüntetve a megajándékozott neve.
 • Többféle kézbesítés: Abban a pillanatban, hogy megkapjuk az utalvány ellenértékét, eljuttathatjuk a megadott címre postai úton vagy akár emailben (PDF formátumban) is elküldhetjük Önnek.
 • Elegáns kivitelezés: Belehelyezheti egy igényes borítékba, így kifinomult és vonzó megjelenést kölcsönözhet az ajándéknak. Egyúttal kiemelheti annak titokzatosságát és különlegességét.