+36 20 294 1689
HU
Főoldal / Blog / Bemutatkozik Tiszaújváros új prémium szállodája: Tisia Hotel & Spa!

Bemutatkozik Tiszaújváros új prémium szállodája: Tisia Hotel & Spa!

2021. 06. 01.

Tiszaújváros legújabb 4 csillagos szállodája, a Tisia Hotel & Spa lassan, de biztosan megnyitja kapuit elegáns stílusával és számtalan aktív kikapcsolódási lehetőséggel. Akár családok, akár üzletemberek számára nyár végén - ősz elején kiváló szálláshelyet kínál pihenésre vagy különböző rendezvények lebonyolítására. Lássuk, milyen csodálatos élményekkel szolgálhat a vendégek számára a Tisia Hotel & Spa szálloda!

Az épülő Tisia Hotel & Spa

Az épülő Tisia Hotel & Spa

Jól felszerelt szobák 

A Tisia Hotel & Spa szálloda végleges állapotában egy igazán letisztult, visszafogott színvilágot, és kompromisszumokat nem tűrő eleganciát és minőséget fog tükrözni. A csaknem 100 szoba már készen áll a látogatok számára, praktikusan és komfortosan berendezve. Természetesen lehetőség van kívánság szerint franciaágyas vagy két külön ágyas szoba bérlésére, de igényelhető kétlégterű, Business, Családi vagy Deluxe lakosztály is, számos extrával.

Tisia Hotel & Spa részére készített faldekoráció

Az ágy fölött egyedi, a Tisia Hotel & Spa részére készített faldekoráció látható

A berendezési tárgyak tekintetében többféle stílus is felmerült (a képen látható dizájn az egyik lehetséges változat), hogy végül a szálloda arculatához legjobban passzoló garnitúrát sikerüljön kiválasztani. A dekoratív kinézet mellett persze legalább olyan nagy hangsúlyt kap majd az ágy, fotelek és egyéb berendezések minősége és kényelme. Az ágy feletti kárpitokkal pedig sehol máshol nem lehet összefutni, miután kifejezetten a Tisia Hotel & Spa szálloda dizájnjához egyedileg tervezett alkotásokról van szó.

A vendégek igénybe vehetik a szélessávú WiFi-t és a minibárt, teát készíthetnek, szörfözhetnek az 50 colos LED készüléken a kábeles és műholdas csatornák között. A kényelmes légkört az állítható klíma, a fontos értékek biztonságát pedig egy laptop méretű széf garantálja. Minden szobát érintőpaneles kártyás zárral láttak el, emellett az épület akadálymentesen járható, és külön mozgáskorlátozottak számára is van kialakítva szoba.

Fürdőszoba berendezés

Fürdőszoba berendezés tesztelés alatt

Ami a fürdőszobákat illeti, hasonlóan dekoratív és felszerelt helyiségbe léphetnek majd be a szállóvendégek. Rendelkezésükre áll zuhanyzáshoz egy zuhanysapka, és a szobák hajszárítóval is felszereltek. Továbbá minden fürdőszobában kozmetikai tükör is megtalálható, amely megkönnyíti a sminkelést és a borotválkozást is.

Széles szolgáltatási paletta

A Tisia Hotel & Spa egyszerűen megközelíthető helyen várja nyitáskor vendégeit: a gépjárművel érkezők leparkolhatnak az ingyenes, sorompóval lezárható parkolóban. A fáradt utazók számára a földszinti részen kialakítanak egy hangulatos éttermet, bárt, illetve lobby-t. A használt ruhákat lehetőség lesz a szálloda saját mosodai-vasalási szolgáltatásán belül újra tisztává és simává varázsolni. Amennyiben esetleg elakadna az egyes helyiségek forgatagában, nyugodtan forduljon a legelső alkalmazotthoz útbaigazításért. Segítőkész munkatársak egész hada fogja várni a vendégek minden kérését.

Anyagok és színek összehasonlítása az egyik mintaszobában

Anyagok és színek összehasonlítása az egyik mintaszobában

A tervezők gondoltak az üzletemberekre is, hogy az idő közben beérkező sürgős munkákat mihamarabb letudhassák. A Tisia Hotel & Spa-ban található üzleti sarok tökéletesen megfelel ennek a célnak. Amennyiben pedig pont munkaügyben szállnak meg a szállodában, a hatalmas – 450 négyzetméteres - konferenciaterem kiváló helyiség céges rendezvények, tréningek vagy workshopok lebonyolítására.

Tisia Hotel & Spa: szállás mindenkinek, rengeteg lehetőséggel

Tiszaújvároson számtalan kikapcsolódási, turisztikai és sportolási lehetőség áll rendelkezésre minden üzleti utazóknak, külföldi turistáknak, illetve a változatosság kedvelőinek. A Tisia Hotel & Spa szálloda képzett, segítőkész kollégáival, valamint prémium szolgáltatásaival arra törekszik, hogy a szállóvendégek maximálisan elégedettek legyenek ittlétük során:

  • Átjárás a szállodából a Gyógy- és Strandfürdőbe: minden utazó igénybe veheti Tiszaújváros értékes gyógyvizét és az ehhez kapcsolódó gyógyászati szolgáltatásokat. A Strandfürdő pedig egyszerre nyújt feltöltődést és szépséges látványt az egész család számára.
  • Hatalmas sportközpont: a szerteágazó sportélet mindig is hűen fémjelezte a város lakosságát. Az ország egyik legnagyobb sportközpontjában lehetőség van élvezni az aktív pihenést okozta örömöket az utazóknak.
  • Gyönyörű környék: Tiszaújváros számos gondosan ápolt és szemet gyönyörködtető parkkal büszkélkedhet, amely ideális egy esti sétához. A város felfedezése során azért ne felejtsük el, hogy mégiscsak a Tisza partjánál vagyunk, így a folyó is mindenképp megér egy párperces kitérőt.

A Tisia Hotel & Spa nyár-ősz fordultakor kitárja ajtajait, hogy felejthetetlen pihenést, a kikapcsolódást és rekreációs alternatívát biztosítsanak mindenki számára. A gyönyörű, 4 csillagos szálloda a szolgáltatásaival, valamint a gyógy- és strandfürdővel, illetve a sportközponttal együttműködve már izgatottan várja vendégeit