HU

Tiszaújváros fürdő és termál hotel 

Kedves Vendégeink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tiszaújváros Gyógy- és Strandfürdő 2024.09.23-10.04 között között az éves karbantartási munkálatok miatt zárva tart. Ebben az időszakban foglalt szállások ingyenesen átfoglalhatóak egy másik időpontra, a foglaltság függvényében. A Tisia Spa szolgáltatásait vendégeink zavartalanul élvezhetik az egész időszak alatt.

Mit jelent a termál hotel kifejezés? Szállodánk közvetlen átjárással rendelkezik Tiszaújváros fürdő komplexumába, ahol 1200 méter mélyről érkezik a gyógyító víz, ami ízületi és nőgyógyászati betegségek hatékony segítsége a mindennapokban. A Tisia Hotel pedig relaxáló kikapcsolódást kínál, exkluzív környezetben. Fedezze fel Ön is a feledhetetlen Tisia életérzést és foglaljon szobát még ma!

Foglalás

Szolgáltatásaink


Négycsillagos Superior termál hotel 

A Tisia Hotel & Spa több egy átlagos szállodánál. Ugyanis a saját Spa részlege mellett, közvetlen összeköttetésben áll hazánk egyik legszínvonalasabb termálfürdőjével.
Annak érdekében, hogy szállodánk vendégei számára a legnagyobb kényelmet és exkluzivitást tudjuk biztosítani, szobájukból kilépve elég egy fürdőruhát és egy köntöst felkapni, ugyanis a két épületet csupán egy ajtó választja el. A Fürdő aktuális nyitvatartásáról a Fürdő weboldalán tájékozódhat.

Tiszaújváros fürdő páratlan élménye 

A Tiszaújvárosi Gyógyfürdő az ország egyik legnívósabb wellness intézményének számít. A fedett részlegen három gyógyvizes medence várja látogatóit:

Mindemellett a nyári szezonban a kültéri strand előnyeit is élvezhetik a látogatók, ugyanis a külső területen gyógyvizes medence mellett, egyéb kaland medencék is találhatók:

Kültéri medencék tervezett nyitvatartása:


Tiszaújváros fürdő gyógykezelései 

A termál Tiszaújváros egyik kincse. Az 1200 m mélyről jövő 65 °C-os, magas sókoncentrátumú termálvíz ízületi, nőgyógyászati és urológiai kezelésekben nyújt hatékony segítséget. 
A gyógyászati részlegen nyújtott kezelések célja emellett a megelőzés és a rehabilitáció, a különböző műtétek utókezelése, valamint a sportolók kondíciójának megőrzése.

A kezelések egy részét orvosi vizsgálatot követően ajánlott igénybe venni. Számos kezelés TB támogatott, kérjük ezekről a lehetőségekről tájékozódjon a gyógyászati recepción, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.
Ezeket a kezeléseket magyar állampolgárok orvosi beutalóval térítésmentesen vehetik igénybe!

 • termálvizes, kénes, gyógynövényes kádfürdők
 • pezsgőfürdő
 • szénsavfürdő
 • fényterápia
 • mágneses kezelés
 • gyógyiszap kezelés
 • parafangó kezelés
 • teljes és részleges elektromos fürdő
 • egyéb elektorterápiás kezelések
 • víz alatti vízsugármasszázs (tangentor)
 • inhalációs kezelés
 • tornatermi és víz alatti gyógytorna
 • frissítő, sport- és reflexzóna masszázs
 • súlyfürdő
Felhívjuk a fürdővendégek figyelmét, hogy az elérhető gyógykezeléseket orvosi vizsgálatot követően vagy beutalóval tudják igénybe venni.

Spa kezelések a kényeztető feltöltődésért 

Tiszaújváros gyógyfürdő komplexuma mellett saját Spa részleggel is várjuk vendégeinket! Szállodánk elsődleges célja, hogy vendégeinek a teljes feltöltődés élményét biztosíthassa, ezért prémium kezeléseinkkel, a kényelem és az ellazulás minél több részletét kínáljuk. 


Tiszaújváros fürdő hotel - Élmény a család minden tagjának 

A Tiszaújvárosi termálfürdő közvetlen szomszédságában található Tisia Hotel olyan szálloda, ahol nem csak a felnőttek, de a család kisebb tagjai is megtalálják a nekik való kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget. 
A hotel egész terület, szolgáltatásaival együtt ugyanis gyerekbarát. Nálunk ez nem csak egy hangzatos kifejezés, hanem jelentése is van. Szobáink teljes mértékben gyerekbaráttá alakíthatók. Hiszen babágy, babkád, pelenkázási lehetőségek, konnektorba helyezhető biztonsági dugó, WC ülőszűkítő és mosdó fellépőt is biztosítunk a családok számára. 

Emellett akár több generáció is együtt élvezheti a pihenés örömeit, ugyanis családi lakosztályaink igény szerint egybenyithatók és pótágyazhatók is. 
A Tisia Étterem különleges gyerek menüvel és gyermekszékkel várja a család legkisebb tagjait. Ráadásul az éttermünk mellett található gyermekjátszó is izgalmas játékokkal köti le a lurkók figyelmét. 
Amennyiben pedig aktív pihenést terveznek, szállodánk felnőtt és gyermek kerékpár kölcsönzésére is lehetőséget nyújt. Így akár kétkeréken is megcsodálhatják a környék nevezetességeit. 

Foglalás

Termál hotel üzleti utazás során 

Sok vállalkozás számára jelent komoly problémát, hogy olyan konferencia helyszínt találjanak, ahol magas beosztásban lévő vendégeik számára megfelelő színvonalú szállást és ellátást tudnak biztosítani. 
A Tisia Hotel & Spa olyan exkluzív élményt nyújt minden vendége számára, amivel könnyedén lenyűgözheti üzleti partnereit és kollégáit. Modern rendezvénytermeinkkel, prémium szobáinkkal, kényeztető szolgáltatásainkkal és fürdőlehetőségeinkkel minden szükséges szempontot biztosítunk, hogy a fontos döntések után kipihenhessék magukat. Egyedülálló élményeink garantáltan felülírják az üzleti útról alkotott eddigi elképzeléseket. 

Miért válassza a Tisia termál hotel & spat? 

Prémium szobák

Tiszaújváros termálfürdő, üzleti és kiránduló központnak számít. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy bármilyen céllal is vegyék igénybe szállodánkat, már a standard szobáink is biztosítani tudják a kényelmet és a luxust. Az alapvető felszerelések mellett (klíma, wi-fi, 50 colos LED tévé, széf, minibár) az apró dolgokra is gondolunk. Ilyen figyelmesség például a cipőkanál, a cipőfényesítő kendő, íróasztal és nem utolsó sorban a magas minőségű piperecikkek. 
Kerekesszékes vendégeinkre is gondoltunk, ezért szállodánkban már 2, teljesen akadálymentesített szoba is foglalható, ahol a megfelelő kialakítású fürdőszobával és segélyhívóval is készültünk. 

Feledhetetlen gasztronómiai élmények 

A termálfürdő Tiszaújváros egyik nevezetessége. Emellé pedig a különleges kulináris élményeket is fel szeretnénk zárkóztatni. Meggyőződésünk ugyanis, hogy az igazi testi és lelki feltöltődést csakis egy kiemelkedő gasztronómiai élmény teheti teljessé. Ezért éttermünkben olyan különleges fogásokkal készülünk, amiket helyi és friss alapanyagokból készítünk. Nálunk a különleges étkezési igények sem jelentenek akadályt, ugyanis amennyiben vendégünk előzetesen jelzi különleges szándékát, mi minden feltételt biztosítunk ahhoz, hogy így is remek ízélményben lehessen része. 

Amennyiben Ön is meg akarja tapasztalni a kikapcsolódás teljes élményét, foglaljon szobát még ma! 

Foglalás