HU

Szülinapi helyszín

Legyen szó visszafogott, szűk körben töltött ünneplésről, vagy fergeteges, nagy mulatságról, ha a szülinapi helyszín lefoglalásáról van szó, a Tisia Hotel kitűnő választás! Elegáns kialakítása, kényelmes, minden igényt kielégítő szobái, különtermei és a segítőkész személyzet garantálja a rendezvény sikerességét. Ha Ön is egy feledhetetlen születésnapra vágyik, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot még ma! 

Ajánlatot kérek

A kiváló szülinapi helyszín

Bármilyen évszámról is legyen szó, akár kerek évfordulóról, a felnőtt korba lépésről, vagy csak egy 28. szülinapról, minden korban megérdemeljük, hogy a számunkra fontos emberekkel ünnepelhessünk. Az ehhez szükséges helyszín kiválasztása pedig minden esetben sarkalatos kérdés, hiszen ez az alapja minden rendezvény sikerének. 

A Tisia Hotel & Spa nem csak az exkluzív hangulatot biztosítja, de minden szükséges támogatást is megad, ami ahhoz szükséges, hogy a születésnap gördülékeny és feledhetetlen legyen minden résztvevő számára. Személyzetünk garantálja, hogy minden akadály nélkül és úgy történjen, ahogy az ünnepelt megálmodta. Mi minden terhet leveszünk a szervező válláról. Nálunk nem kell kompromisszumokat kötni, a szervezésben és a lebonyolításban is készséggel segítünk Önnek. Erős szakmai háttérrel és kedves, segítőkész személyzettel biztosítunk minden szükséges eszközt és valósítunk meg minden egyedi igényt. 

Szülinapi helyszín Tiszaújváros szívében

Szállodánk könnyen megközelíthető helyen található, Tiszaújváros központjában. Vendégeink számára ingyenes parkolást biztosítunk, így ezzel sem kell bajlódni. 
Hogy milyen típusú ünnepségre vágyik, az Önön múlik, mi minden esetben állunk rendelkezésére.

Születésnap szűk körben 

Ha egy visszafogott ünneplésre vágyik, szűk családi vagy baráti körben, akkor szállodánk éttermi különterme remek választás. Itt 6-10 fő, teljesen elszeparálva, nyugodt körülmények között töltheti az estét. Ez a privát terem remek helyszínt nyújt kis létszámú eseményeknek, ahol fontos, hogy zavartalanul, meghitt hangulatban élvezhessék az ünneplést. 

Nagyméretű buli

Amennyiben nagy bulit szeretne, sok ember társaságában, akkor is tökéletes helyszín választás a Tisia Hotel & Spa. Rendezvénytermeink ugyanis minden szükséges technikai eszközzel felszerelve várják vendégeinket. A beépített hangosítástól kezdve, a vászon kivetítő és projektorig, mindent biztosítunk Önnek. A különtermek igény szerint egybe is nyithatók, így akár 260 fő befogadására is képesek. 

Meglepetés a Tisia Hoteltől

Amennyiben a születése napját  szállóvendégként tölti, személyzetünk különleges bánásmódban részesíti, és felköszönti Önt. Előzetes megrendelést követően, felár ellenében, cukrászunk egy hihetetlenül finom, kézműves tortát készít az ünnepelt részére. Mi gondoskodunk arról, hogy nálunk minden vendég különlegesnek érezhesse magát. 

A Tisia Bárban pedig további különleges élményben lehet része. Amennyiben elárulja születése évszámát, egy abban az évben készült brandyt kóstolhat az Armagnac Brandy kollekciójából. Találja meg Ön is a saját évjáratát!

Szülinapi helyszín a Tisia Hotelben

Szülinapi helyszín szállással

Amennyiben az ünnepségre érkező vendégek messziről, különböző városokból érkeznek, luxus körülmények között kínáljuk nekik nem csak a szülinapi eseményt, de a szállást is. Exkluzív kialakítású szobáink garantálják, hogy nálunk töltött idő élményszerű és feledhetetlen legyen. A közel 100 szobás kínálatunkban Deluxe, Business és családi lakosztályok is elérhetők. Kialakításuk során törekedtünk arra, hogy világos és tágas megjelenésükkel is a luxus érzetét keltsék, valamint a teljes kényelmet támogatják. 

Szülinapi helyszín szállással

Ínycsiklandó fogások luxus környezetben

A megfelelő helyszín kiválasztása után az eseményen felszolgált ételek számítanak a legfontosabb szempontnak. Ugyanis, ha évek távlatából vissza fog emlékezni a rendezvényre többnyire a jó hangulat és a finom ételek fognak eszébe jutni. A szállodánk épületében található Tisia Étteremben, éppen ezért kiemelkedő figyelmet fordítunk az ételeink magas minőségére. Séfünk kreatív munkájának köszönhetően, vendégeink olyan fine dining jellegű ételek között választhatnak, amiknek az ízélménye szinte már önmagában garantálja a szülinapi buli sikerességét.

Akár a magyaros konyha szerelmesei, vagy a különleges, nemzetközi konyhát preferáló vendégseregről is van szó, nálunk mindenki garantáltan megtalálja az ízlésének való fogásokat. Ételeink különlegességét a helyi termelőktől vásárolt friss alapanyagok biztosítják. Ezzel pedig nem csak a magas minőségért tudunk garanciát vállalni, de a környezettudatos és az egészséges életmódot is támogatjuk. 

Luxus szülinapi helyszín Tiszaújváros szívében

Mindemellett pedig külön figyelmet fordítunk a speciális étrenddel rendelkező vendégeink számára is. Amennyiben már a szervezés szakaszában jelzik az esetleges étel érzékenységeket, azoknak megfelelően, külön fogásokkal készülünk.

Születésnap Spa élménnyel

Az ünnepség fáradalmait a különlegesen megnyugtató Tisia Spa részlegében tudja kipihenni minden résztvevő. A hotel komplexum egyik leghangulatosabb részében mindenki kényelmesen ellazulhat és feltöltődhet rendkívüli kezeléseinknek köszönhetően. Kiemelkedő színvonalú szolgáltatásainkról képzett szakembereink gondoskodnak, akik prémium minőségű kozmetikumokkal és személyre szabott kezelésekkel várják vendégeiket. Különböző masszázsok, arc- és testkezelések széles palettájával garantáljuk a testi és lelki felfrissülést is. 

Ajándékozzon élményt

Előfordulhat, hogy egyelőre még nem tudja az ünnepség részleteit, de mindenképp egy feledhetetlen élményt szeretne adni az ünnepeltnek. Ilyen esetekben remek ajándék lehet egy Tisia ajándékutalvány. Az utalvány pontos értékét Ön határozhatja meg és az összes különtermünkben, éttermünkben, Spa részlegünkben, vagy akár a szobafoglalásra is felhasználhatja az ajándékozott. 

A részletekkel kapcsolatban és az időpont foglalásért lépjen velünk kapcsolatba, kollégáink készséggel segítenek! 

 

Ajánlatot kérek