HU
Főoldal / Blog / Humor és mágia felejthetetlen szilveszteri wellness programmal

Humor és mágia felejthetetlen szilveszteri wellness programmal

2023. 11. 06.

A szilveszteri wellness nagyszerű módja lehet a maximális feltöltődésnek és önfeledt szórakozásnak. Rohanó hétköznapjainkban mi sem lehet jobb kikapcsolódás, mint egy wellness program a két ünnep között. A kényeztető masszázst követő gálavacsora vagy éjfél utáni tombolasorsolás életre szóló emlékekkel ajándékozhat meg bennünket. 

Bejegyzésünkben bemutatjuk, miért lehet kiváló alternatíva szilveszterkor a gyógyfürdő élmény összekapcsolása egy humoros Stand Up Comedy műsorszámmal vagy lebilincselő bűvészmutatvánnyal.

Szilveszteri wellness szállás a Tisia Hotelben

Újév luxus környezetben

Ha magunkat és szeretteinket szilveszteri wellness napokkal lepjük meg, tanácsos kiemelkedő figyelmet fordítanunk a szállásra. A Tisia Hotel & Spa 4* superior exkluzív környezete a legmagasabb színvonalat képviselő szobák és lakosztályok széles kínálatával várja Önt. A prémium minőségű szobafelszerelés, svédasztalos reggeli vagy fitneszterem hozzájárul ahhoz, hogy valódi luxusban ünnepelhessünk.

A masszázs kezeléseket nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik natúr kozmetikumok felhasználásával. A változatos, ugyanakkor egészséges reggeliről, ebédről és vacsoráról az étterem fine dining jellegű fogásai gondoskodnak. Ha pedig az étkezést követően szívesen folytatnánk még a beszélgetést, a télen is beépített terasz idilli hangulatot biztosít.

Hogyan segíthet a szilveszteri wellness?

Mindennapjaink során gyakran előfordul, hogy az előttünk tornyosuló feladatok miatt nem jut időnk a saját testi-lelki egészségünkre. Nincs lehetőségünk olyan számunkra örömöt okozó tevékenységekre, amelyek igazi pihenést és relaxálást kínálnak. Nap mint nap dolgozunk, így ritkán tudjuk maradéktalanul átadni magunkat a feltöltődésnek és szórakozásnak. Egy szilveszteri wellness kiruccanás a kiegyensúlyozott mentális és fizikai állapotot egyaránt támogatja. 

  • Magasabb életszínvonal: Egy jóízű nevetés a barátainkkal vagy egy megnyugtató aromaterápia sokáig kifejtheti jótékony hatását. Mindez képes csökkenteni a szorongást, amivel hozzájárul a stresszmentes életforma kialakításához.

  • Minőségi együtt töltött idő: Nemcsak a családtagjainkkal együtt töltött idő mennyisége számít, hanem a minősége is. Az újévi programoknak köszönhetően felejthetetlen élményekben lehet részünk.

  • Megnövekedett hatékonyság: A feltöltő kezelések és szórakoztató műsorszámok segíthetnek abban, hogy felfrissülve térjünk vissza a munkához. A kikapcsolódást követően számottevően növekedhet a teljesítőképességünk.

  • Kifogástalan egészség: Előfordulhat, hogy a karácsonyi időszakban túlzásba visszük a káros ételek és italok fogyasztását. A szilveszter wellness szállodában történő ünneplése nagyszerű alkalmat biztosít arra, hogy ledolgozzuk a felszedett kilókat.

Önfeledt szórakozás a két ünnep között

Ha valóban fontos számunkra a testi és lelki egészségünk, valamint a kikapcsolódás színvonala, a szilveszteri wellness kifogástalan módja lehet a regenerálódásnak. A Tisia Hotel & Spa 4* superior komplexum az ünnepek alatt is, nem mindennapi programokkal várja vendégeit, így garantáltan maradandó élményekben lehet részünk.

Ebben az időszakban a szobaárak délutánonként pálinka-, bor- vagy sajtkóstolót tartalmaznak, esténként pedig a bárban átadhatjuk magunkat az élőzene magával ragadó hangulatának. A vendégeknek mindemellett korlátlan és közvetlen átjárási lehetőségük van a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdőbe, valamint december 25-én vagy 31-én ajándék szaunavilág belépőt is a magukénak tudhatnak.

Szilveszteri wellness már karácsonykor?

Ahhoz, hogy az Újév tökéletesen sikerüljön, érdemes már jóval előbb, karácsonykor elkezdeni a ráhangolódást. Ebben az időszakban a meghitt kialakítású Télikertben délutánonként forró csokival és egyéb meleg italokkal kedveskedünk vendégeink számára. Ha pedig Ön nagyobb társasággal érkezne, a télen is rendelkezésre álló teraszt akár rendezvény teremként is igénybe veheti. Éppen ezért egy-egy étkezés végén sem kell elbúcsúzniuk egymástól, nyugodtan folytathatják a társalgást.

A mágia és a misztikum világa

A legtöbb kultúrában az Óév és az Újév találkozása fordulópontnak számít, amikor a mágia egy pillanatra mindenki számára elérhetővé válik. Felélednek a különböző babonák, szokások és hiedelmek. Éppen ezért az ünnepek nemcsak az önfeledt mulatozást és fogyasztást jelenthetik, hanem a varázslatot is. A misztikum világának megteremtéséről december 27-én Szajlai Szabolcs, azaz Szabi Magic bűvész showja gondoskodik, amely már több éve örvend töretlen népszerűségnek.

Szilveszteri wellness humorral 

A pihenésen és a szórakozáson kívül egy szilveszteri wellness programnak elengedhetetlen része a humor. December 30-án a vidám pillanatokat a Dumaszínház társulat tagja Kertész Richárd, azaz Ricsifiú garantálja a Tisia Hotel szállóvendégei részére. A jóízű nevetést a közkedvelt humorista vidéki eseményekről és emberekről, szóló nem mindennapi történetei biztosítják.

De hogyan örökítsük meg? 

December 31-én felejthetetlen gálavacsorát kínálunk korlátlan italfogyasztással és gourmet ételkínálattal. Az est házigazdája és sztárvendége Csonka András. Ha szívesen megörökítené az éjszaka perceit, az általunk nyújtott szelfigéppel könnyen megteheti, így időtlen emlékként mindig Önnel maradhatnak. A hangulatos dallamokat a szálloda saját zenekara, az EnterTrain Party Band szolgáltatja. Másnap pedig Újévi brunch-ra invitáljuk Önt, hogy az évkezdés legalább olyan jól induljon, mint az évzárás.

Szilveszter wellness szállodában

Maradandó élmények

Ön egész évben keményen dolgozik, ezért megérdemli a pihenést. Kiváló módja lehet ennek, ha a két ünnep között wellness programmal jutalmazza meg magát és a szeretteit. Szerezzen olyan élményeket, amelyek egész életében Önnel maradnak. Egy kényeztető gyógyfürdőt követően töltődjön fel jóízű nevetéssel vagy mágikus bűvész műsorszámmal.

Egy ilyen típusú kikapcsolódás nemcsak egy baráti társaságnak lehet ideális választás, hanem az egész család számára is. Néhány napra kiszakadhatunk a hétköznapi rutinból és előkészíthetjük az újévi fogadalmainkat. Mindeközben pedig a szaunák világa, a különböző testkezelések és a gyógyfürdő hozzájárulnak az egészségünk megerősítéséhez.

Ha Ön is szívesen tenné felejthetetlenné a szilveszter estéjét, bátran keressen fel minket!