HU

Küldetésünk

Szeretnénk ötvözni Tiszaújváros ipari múltjából (TVK, MOL) , szerteágazó sportéletéből (futókör, nemzetközi Triatlon Nagyhét, kajak-kenu sport), és a fejlődés új útját jelentő turizmusból adódó lehetőségeket (gyógy- és strandfürdő, kirándulási és szabadidős attrakciók).

Képzett kollégáinkkal és minőségi szolgáltatásainkkal célunk, hogy minden, nálunk megszálló vendég elégedetten távozzon és a város a turizmus területén is elismert és örömmel látogatott hely legyen.


Közhírré tesszük itthon és külföldön, hogy Tiszaújvárosnak van,

A szállodánk szolgáltatásaival, a közvetlen közelben található Gyógy- és strandfürdővel és a Sportparkkal együttműködve szeretnénk pihenési, kikapcsolódási, rekreációs alternatívát adni az üzleti és szabadidős célból utazónak, az erre barangoló külföldi turistáknak és mindazoknak, akik másra vágynak, mint a sokak által ismert és tömeges turizmusra építő helyek.

Prospektus

Támogatói együttműködés

Szállodánk elkötelezett támogatója a sportnak, ezen belül is a motorsportnak. A Ford Hungary Rally Teammel közös együttműködésünk keretében vendégeink korlátozott számban tesztvezetésen vehetnek részt. Bodolai László és Deák Attila páros támogatásunkkal a Salgó Rally a versenyen 6. helyen ért célba.