HU
Főoldal / Blog / Milyen egy tökéletes romantikus szállás?

Milyen egy tökéletes romantikus szállás?

2024. 03. 11.

Közeleg a szerelmespárok ünnepe, a Valentin-nap. A párok többsége szereti megünnepelni ezt a különleges napot, ajándékokkal kedveskednek egymásnak, vagy épp elutaznak egy romantikus hétvégére. Ahhoz azonban, hogy az utazás tökéletes legyen, a szállás kiválasztása az egyik legfontosabb. A romantikus szállás biztosítja az alapját a tökéletes Valentin-napi időtöltésnek! Alábbi bejegyzésünkben megmutatjuk, hogyan lehetséges ideális Valentin-napot varázsolni!

romantikus szállás a Tisza-tó közelében

Milyen egy tökéletes romantikus szállás? 

A párok egymással eltöltött ideje alatt kiemelten fontos szempont a nyugodt, relaxáló környezet. Hisz az egymásra figyelés csak akkor tud maximálisan megvalósulni, ha nincs zavaró tényező. A szállás megtalálása nem egyszerű, sok szempontot érdemes figyelembe venni a végleges döntéshez.

Szempontok a választáshoz 

Helyszín és szabadidős lehetőségek

Hogyan töltenénk az ideális Valentin-napot? Mit tervezünk az utazásunk alatt? Szeretnénk kirándulni, túrázni? Vagy csak wellnessre és spa élményekre vágyunk? Esetleg mindkettő?
Tiszaújváros nemcsak azért jó választás, mert csodálatos kirándulóhelyekkel és érdekes látnivalókkal szolgál, hanem számos programot kínál a környék és hotelünk is. Emellett a hotelből van lehetőség közvetlen átjárásra a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdőbe, ahol tökéletes nyugalomban van lehetőség pihenni és feltöltődni.

Szobák

Érdemes olyan szobát választani romantikus utazásunkhoz, amely megadja mindazt a kényelmet, amelyre egy nyugodt, kettesben eltöltött Valentin-napon vágyunk. 

A Tisia Hotel & Spa 4* superior többféle szobatípust is kínál, hogy az egyedi igényeknek megfelelően minden vendég megtalálja az utazás céljához leginkább illő szobát. Szobáink teljesen felszereltek, és igény esetén speciális szolgáltatások is igénybe vehetők. 

A szobák kényelméről belsőépítészek munkája gondoskodik, így a luxusélmény minden szoba esetén garantált. Romantikus utazáshoz tökéletesek sztenderd szobáink, melyek egy két fős romantikus utazáshoz biztosítják az intimitást és nyugalmat, illetve a Deluxe Rezidenciák, amelyek nagyobb lakosztályok, és masszázs is foglalható hozzájuk.

wellness és spa a Tisia Hotelben

Szolgáltatások

Egy romantikus hétvégéhez a szolgáltatások széles kínálata is hozzájárul. A wellness és spa részlegben páros masszázs várja a relaxálni vágyókat, emellett a mindennapos mozgás iránt érdeklődők sem maradnak fitneszterem nélkül! A közös sport felejthetetlen élményt nyújt a szerelmespároknak, a páros masszázs- és wellness élmények pedig segítik az egymásra hangolódást.

Gourmet élmények a romantika jegyében

A közös romantikus vacsora minden pár életében emlékezetes pillanat. Az ételek íze, a finomabbnál finomabb italok és a jó hangulatú beszélgetések megerősítik a kapcsolatot. Hotelünkben mi is fontosnak tartjuk, hogy biztosítsuk a párok meghitt étkezését legyen szó ebédről vagy vacsoráról.

Prémium minőségű alapanyagokból készítjük fine dining jellegű ételeinket, amelyek mindig friss alapanyagokból. Színvonalas kiszolgálásunknak köszönhetően a párok úgy fogják érezni, mintha a paradicsomban lennének.
Hotelünk támogatja a helyi termelőket, így az alapanyagok mind a környékről származnak, ezzel is fenntartva a minőséget. Magyaros és nemzetközi ízvilággal is készülünk, hogy a romantikus vacsora még különlegesebb legyen.

Lehetőség van elkülönülten is étkezni, ha a párok intimebb, meghittebb formában szeretnék elfogyasztani az ebédet vagy a vacsorát. Hiszen a Tisia Étterem különteremmel is rendelkezik, így meglepheti párját egy igazán különleges élménnyel.   

Romantikus szállás a Tisza-tó közelében

A Tisza-tó hazánk második legnagyobb tava, amely páratlan élővilágot és csodálatos látványt tudhat magáénak. Ha Tiszaújvárosban töltjük romantikus hétvégénket, mindenképp érdemes ellátogatni a tóhoz, amely 40 km-re található. Autóval könnyen megközelíthető, így egy szuper közös kirándulást is szervezhetünk a környéken. Miután tettünk egy romantikus sétát, jólesik a hideg idő után visszatérni a hotelbe, beülni a meleg vízzel teli medencébe, hogy felmelegedjünk.

A tökéletes Valentin-nap

A tökéletes Valentin-naphoz nem kell más, mint romantika, egy csodálatos helyszín és nyugalom. A Tisia Hotel mindezt biztosítja luxus környezetével, magas színvonalú kiszolgálásával és prémium minőségű szolgáltatásaival.

Tekintse meg kínálatunkat, és kérjen ajánlatot!