HU

Rendezvénytermek a Tisia Hotelben 

Minden felejthetetlen esemény kulcsa és tökéletesen megválasztott helyszín! A Tisia Hotelben számos különböző méretű és kialakítású, ám egyformán stílusos rendezvénytermek várják vendégeinket. Legyen szó konferenciáról, ünnepségről, esküvőről vagy bármilyen más fontos eseményről, számíthat a Tisia segítőkész, szervezői tapasztalattal rendelkező személyzetére és kiváló catering opcióira. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

db egyágyas szoba
db kétágyas szoba
Biztonsági kód
Kérjen ajánlatot rendezvényére, kollégáink 24 órán belül elküldik ajánlatunkat!

Tisza

Galéria »
Természetes fény
Klimatizált terem
Ingyenes Wi-Fi
Modern technikai felszereltség

Terem méretei

Alapterület: 362 m2
Szélesség: 16m, hosszúság: 22,6m
Belmagasság: 4,75m

Terem elrendezések

Iskolapad 136 fő
Moziszerű 245 fő
Bankett 200 fő

Bodrog/Hernád/Sajó

Galéria »
Természetes fény
Klimatizált terem
Ingyenes Wi-Fi
Modern technikai felszereltség

Terem méretei / terem

Alapterület: 32 m2
Szélesség: 4m, hosszúság: 8m
Belmagasság: 2,6m

Terem elrendezések

Iskolapad 20 fő
Moziszerű 27 fő
n/a
Egybe nyitható

2 TEREM ÖSSZENYITVA

Galéria »
Természetes fény
Klimatizált terem
Ingyenes Wi-Fi
Modern technikai felszereltség

Terem méretei / 2 terem

Alapterület: 64 m2
Szélesség: 4m, hosszúság: 16m
Belmagasság: 2,6m

Terem elrendezések

Iskolapad 40 fő
Moziszerű 54 fő
n/a

Beépített terasz

Galéria »
Természetes fény
Fűtött terem
Ingyenes Wi-Fi
Modern technikai felszereltség

Terem méretei

Alapterület: 70 m2
Szélesség: 4,3m, hosszúság: 16,4m
Belmagasság: 2,6m

Terem elrendezések

Tárgyaláshoz vagy étkezéshez berendezéstől függően 30 fő
Kertkapcsolat / télen kandalló

Foyer/kiállítótér

Galéria »
Természetes fény
Klimatizált terem
Ingyenes Wi-Fi
Modern technikai felszereltség

Terem méretei

Alapterület: 190 m2
Szélesség: 12,3m hosszúság: 15,5m
Bárpult

Terem elrendezések

Partihoz vagy étkezéshez berendezéstől függően
30-190 fő

Éttermi különterem

Galéria »
Természetes fény
Klimatizált terem
Ingyenes Wi-Fi
Modern technikai felszereltség

Terem méretei

Alapterület: 14 m2
Szélesség: 3,8m hosszúság: 3,6m

Terem elrendezések

Tárgyaláshoz vagy étkezéshez berendezéstől függően
max. 10 fő

Télikert

Galéria »
Természetes fény
Klimatizált terem
Ingyenes Wi-Fi
Modern technikai felszereltség

Terem méretei

Alapterület: 70 m2
Szélesség: 4,3m hosszúság: 16,4m

Terem elrendezések

Tárgyaláshoz vagy étkezéshez berendezéstől függően
50-70 fő

Deluxe Suite #324 és #328

Galéria »
Természetes fény
Klimatizált szobák
Ingyenes Wi-Fi
Modern technikai felszereltség

Terem méretei

Alapterület: 11,6 m2
Szélesség: 4,3m, hosszúság: 3m
Terasz: 60 m2

Terem elrendezések

Tárgyaláshoz
6-8 fő
db egyágyas szoba
db kétágyas szoba
Biztonsági kód

Modern rendezvénytermek Tiszaújvárosban

A Tisia Hotel helyiségeit egy tapasztalt rendezvényszervező fejével gondolkodva alakítottuk ki, hogy minden helyzetre kész megoldást tudjunk kínálni. Akár konferenciát, bemutatót, esküvőt, szalagavatót, kiállítást, ünnepséget vagy bármilyen jelentős eseményt szervez, a szállodánkban elérhető rendezvénytermek tökéletes helyszínt biztosítanak. A rendezvényterem bérlés nálunk egyszerű és rugalmas: egyrészt sokrétű helyszín kínálatból választhat, másrészt több egybenyitható térrel is rendelkezünk, így pontosan megrendelőink igényeire szabott enteriőröket tudunk kialakítani. A Tisia rendezvénytermek a legkorszerűbb technikai felszereltséggel és stílusos berendezéssel rendelkeznek, ráadásul természetes fény ragyogja be őket. 

Számunkra kiemelten fontos, hogy sikeres, jó hangulatú rendezvények otthona legyünk: így egy egész szintet alakítottunk ki erre a célra. Az alábbiakban részletesebben is bemutatjuk, milyen opciók közül választhat.

Ismerje meg rendezvényterem kínálatunkat!

 A Tisia Hotel rendezvényterem szintjén összesen 8, különböző igényeket kielégítő helyiség található: a sokoldalúság biztosítása érdekében a legtöbben eltérő méretűek és kialakításúak. Néhány fontos tulajdonságon azonban mindannyian osztoznak. A szállodánkban található rendezvénytermek mindegyike nagy ablakokkal rendelkezik, így nappal természetes fény biztosítja bennük a barátságos hangulatot. Termeink mindegyike fűtött és klimatizált, hogy minden évszakban kellemes legyen a hőmérséklet. Ahogy napjainkban ez már szinte mindenhol alapvető, wi-fi kapcsolatot is biztosítunk. Emellett a rendezvénytermek mindegyikét modern technikai eszközökkel láttuk el: rendelkeznek például beépített hangosítással, projektorral, vászonnal, és még számos hasznos készülékkel.

Tisza: legnagyobb és legtöbb lehetőséget tartogató rendezvénytermünk. Alapterülete 362 m2-es, így (a klasszikus, “moziszerű” elrendezés esetén) 245 fő befogadására is alkalmas. Ebben a teremben bálok, bankettek, esküvők, nagyobb konferenciák és tanfolyamok is kényelmesen lebonyolíthatók.

 Bodrog, Hernád és Sajó: e három terem mindegyike 32 nm2 alapterületű, és egyenként maximum 27 fő befogadására képesek. Nagy előnyük azonban, hogy egybenyithatóak! Így a három helyiség egy, közepes méretű ülő rendezvényteremmé tud átalakulni.

 Foyer / kiállítótér: második legnagyobb rendezvénytermünk 190 m2. 200 fő befogadására képes, itt azonban csak állófogadás tartható, így inkább kiállító, gyülekező helynek ajánljuk. 

 Éttermi különterem: az étterem 14 m2-es elkülönített helyisége 10 fő számára tud helyet biztosítani. Ha erről a teremről a családi események jutnak eszébe, csak bátorítani tudjuk, hogy foglaljon erre a célra - azonban üzleti események megtartására is kiválóan alkalmas, hiszen a többi térhez hasonlóan itt is megtalálhatóak a szükséges technikai eszközök, és tárgyalási elrendezést is tudunk biztosítani.

 Deluxe Suite #324 és #328: mindkét helyiség egyedülálló, exkluzív helyszínt biztosít 6-8 fős rendezvényekhez. Tárgyalási és étkezési elrendezés is kérhető, a termek legnagyobb különlegessége pedig az impozáns terasz (amely a 324-es Deluxe Suite esetében 60, a 328-asban pedig 70 négyzetméter területű).

Miért érdemes a Tisia Hotelt választani?

Rendezvényszervezés

Mi nem csupán a helyszínt biztosítjuk: profi rendezvényszervezői szolgáltatásainkkal is hozzájárulunk az események sikerességéhez! Tapasztalatunkra és tanácsainkra már a kezdetektől, az ajánlatkérés folyamatában is számíthat, hiszen ajánlatunkat minden esetben a felmerülő egyedi igények alapján állítjuk össze. Az első kapcsolatfelvételtől egészen a rendezvény zárásáig ügyelünk arra, hogy minden a tervek szerint, zökkenőmentesen alakuljon.

Profi asszisztencia

Célunk, amikor Ön megérkezik, már ne legyen más dolga, mint jól érezni magát a rendezvényen! Rendezvényasszisztencia szolgáltatásunk ehhez minden feltételt megad: rutinos kollégáink amellett, hogy kifogástalanul ellátják a vendéglátás, a felszolgálás feladatait, a technikai eszközök működtetésében is segítséget nyújtanak. Így Önnek nem kell olyan részleteken aggódnia, mint hogy megfelelően van-e csatlakoztatva a projektor, vagy hogy van-e elegendő hosszabbító.

Kiváló ételek

A Tisia Hotel egyik legnagyobb büszkesége a gasztronómiai kiválóság: kreatív szakácsaink különleges, mégis otthonos ízeket idéző fogásokat készítenek - mindig kiváló, általában helyi alapanyagokból. Catering lehetőségeink rugalmasan alakíthatók a rendezvény jellegének megfelelően: az ülő rendezvényekre szabott bankett menüsor mellett állófogadás büfémenü is elérhető nálunk. Emellett olyan részletekre is gondoltunk, mint a konferenciákon és tanfolyamokon elengedhetetlen kávészünet, amelyhez szezonális és tematikus ajánlatokat is választhat.

Stílusos, világos terek

Rendezvénytermeink mindegyike, mérettől függetlenül a tágasság érzetét adja: ez részben a körültekintő kialakításnak, részben az ablakokon beáradó természetes fénynek köszönhető. A helyiségek hangulatos, egyedi stílusúak, és rugalmasan alakíthatók - többféle elrendezéssel is kérhetők, és tökéletesen sötétíthetőek is. A rendezvényterem saját ruhatárral is rendelkezik, a kávészünetek lebonyolítására pedig tökéletes helyszínt biztosít az előtér. 

Jól felszerelt termek

A Tisia Hotelben található rendezvénytermek bármelyik pillanatban készen állnak akár egy komplex eszközöket igénylő konferencia lebonyolítására is - hiszen minden szükséges technikai felszereléssel elláttuk őket. A szélessávú, gyors wi-fi mellett többek között biztosított a beépített hangosítás, a projektor és a vászon is. Tisza konferenciatermünk és három egybenyitható konferenciatermünk a következő eszközökkel rendelkezik:

 • beépített hangosítási rendszer
 • vezeték nélküli kézimikrofon
 • vezeték nélküli fejmikrofon
 • álló mikrofon
 • beépített motoros vetítővászon
 • beépített lézerprojektor
 • konferencia kamera
 • 56”-os LCD kijelző
 • lézer pointer
 • video kivetítő
 • külső ezközök csatlakoztatási lehetősége
 • flipchart tábla
 • 250 db konferencia szék
 • 17 db 200 cm-es körasztal
 • 22 db 70 cm * 140 cm-s iskolapad
 • 17 db 80 cm * 160 cm-s asztal
 • 8 db könyöklő
 • pulpitus
 • pódium
 • táncparkett

Rendezvénytermek, első osztályú cateringgel

Jól tudjuk: a hangulatos és praktikus helyszín csak a kezdet. A zökkenőmentes rendezvényekhez arra is szükség van, hogy a lebonyolítása közben megéhező, megszomjazó résztvevők megfelelően fel tudjanak töltődni a szünetekben. A Tisia Hotel ételválasztékának köszönhetően is kiemelkedik a környéken elérhető rendezvény helyszínek közül! Menüajánlatainkat ugyanis mindig úgy állítjuk össze, hogy figyelembe vesszük a hagyományokat, az egészséges étkezés szempontjait, és egy kis különleges csavart is vigyünk a választékba. A frissesség és a helyi alapanyagok használata nálunk alapvető! 

Mindenmentes opciók

Ha Ön vagy vendége ételallergiával, ételérzékenységgel rendelkezik, vagy különleges étkezési igényű, kérjük, foglalásánál jelezze számunkra! Felkészült séfjeink így mindenki számára élvezetes és biztonságos gasztronómiai élményt tudnak nyújtani.

Szívesen tartaná rendezvényét szállodánkban? Vegye fel velünk a kapcsolatot: kollégáink 24 órán belül elküldik ajánlatunkat!