+36 20 294 1689
HU

Tisia Étterem Tiszaújváros

Étterem

Elegáns környezet, szemet gyönyörködtető tálalás, kifinomult ízvilág, kiváló borok…
Éttermünkben reggeli- ebéd- és vacsoraidőben is lehetősége van egy finom étkezésre és italfogyasztásra. Itt hideg-meleg büféreggelit és bőséges választékú büfévacsorát kínálunk a félpanziós ellátás keretében, amelyet akár a helyszínen is lefoglalhat. Ebédre étlapunkról választhat.

Étlap

Kínálatunk kialakításánál elsősorban a helyi kézműves termékekre és beszállítókra támaszkodunk, ezzel biztosítva folyamatosan a kiváló minőségű és friss alapanyagokat.
A finom ízeket igyekszünk egészségessé is tenni, ezért konyhánk és saját cukrászatunk a legmodernebb technológiával van felszerelve és kollégáink is figyelemmel kísérik az étkezési trendeket és ehhez igazítják folyamatosan frissülő étlapunkat, természetesen a vendégeink által elvárt hagyományok betartásával.

Amennyiben Ön különleges étkezési igényű, vagy ételallergiája van, úgy kérjük, mielőbb, akár már a szobafoglalás során jelezze ezt kollégáinknak, hogy minél jobban megfelelhessünk igényeinek. Ételkínálatunkkal általában is igyekszünk minden felmerülő lehetőségre felkészülni.

Szobaszerviz szolgáltatásunk az étterem nyitvatartási idejében, felár ellenében áll vendégeink rendelkezésére.

Éttermünk nyitvatartása: 

  • hétköznap:07-10h, hétvégén: 07-10.30h
  • 12-15h
  • 18-22h (konyhánk 21.30-kor zár)

Dress code

Kérjük kedves vendégeinket, hogy éttermünket és közös helyiségeinket az alkalomhoz illő öltözékben látogassák. Köszönjük együttműködését!
Biztonsági kód

Bár

Bárunk egész évben elegáns hangulatú és kényelmes helyszín egy koktél, kávékülönlegesség vagy snack elfogyasztásához, de akár rövid megbeszélésekhez is. Bárunkat Télikert szezonban pedig terasz egészíti ki, hogy még kellemesebb hangulatban kóstolhassák finomságainkat.

Bárunk nyitvatartása: vasárnaptól csütörtökig 7-22h, pénteken és szombaton 7-23h

Céges és családi rendezvények

db egyágyas szoba
db kétágyas szoba
Biztonsági kód

Tovább a rendezvényszervezésre Letölthető rendezvényes mappa

Gasztronómiai kóstolók, bemutatók

Partnereinkkel együtt elkötelezettek vagyunk a helyi és környékbeli kézműves termékek megismertetésében. Ennek érdekében rendszeresen lehetőséget biztosítunk ezen termékek bemutatására és kóstolására a szállodában és külső helyszínen egyaránt. Akár egyedileg egyeztetett időpontban is.

Pálinkakóstolás

Borkóstolás