HU

Gyerekbarát hotel 

Ha szeretne együtt tölteni gyermekeivel pár pihentető, mégis élményekkel teli napot, a Tisia Hotel sok szeretettel várja Önt és kedves családját. Akár pici babával, akár nagyobb gyerekekkel érkezne, szállodánk családbarát szolgáltatásai biztosítják, hogy mindenki felhőtlenül élvezhesse a kikapcsolódást. Tekintse meg a Tisia gyerekbarát hotel szolgáltatásait és foglaljon még ma!

Kapcsolat

Család- és gyerekbarát hotel

A Tisia Hotel gyerekbarát szálloda lévén minden téren biztosítja a kényelmet a családdal és kisgyerekekkel érkezők számára is. A felnőtteknek szállodánk wellness részlegén lehetősége van félretenni a hétköznapok gondjait. Több fajta masszázs és szépítő arckezelés közül válogathat. Gyermekei pedig a gyermekmedencében vagy a játszóházban élvezhetik az egésznapos mókát.

Szobáink

Ha Ön pici babával szeretne szállodánkban megszállni, szobáinkban babaágyat helyezünk el, nagyobb gyerekeknek pedig igény esetén pótágyat. 4-5 fős nagy számára a 3 darab családi lakosztályunk egyikét ajánljuk. Ezek a szobák kialakításuknak köszönhetően több fős társaságok kényelmes elszállásolására alkalmasak.

Gyerekbarát hotel: vízi élmények gyermekeknek 

A Tisia mint gyerekbarát hotel az alapvető családbarát szolgáltatások mellett extra élményeket is biztosít a gyerkőcök számára. A játszóház mellett a hotelből közvetlenül át lehet sétálni a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdőbe. Itt a különböző csúszdákat és sodrófolyosót próbálhatják ki a nagyobb gyerekek. A kisebbeknek pedig a sekély vizű vármedence és a játszótér nyújt szórakozási lehetőséget.

Bababarát szállás: alapvető szolgáltatások babásoknak

Pici babával vagy kisgyerekekkel nem egyszerű nyaralni vagy kikapcsolódni menni. Ugyan számos bababarát szállás érhető el Magyarországon, nehéz gyerekbarát wellness szállodát találni. Gyakran tartunk attól ugyanis, hogy a pihenést egy babával megnehezítheti, hogy nincsenek meg a szükséges berendezések és eszközök egy hotelben.

Ha Ön babájával vagy kisgyermekeivel a Tisia Hotelben száll meg, ilyenek miatt nem kell aggódnia. Minden alapvető eszközt és szükséges berendezést biztosítunk, hogy kisgyerekekkel is gondoktól mentesen és kellemesen érezze magát nálunk.

Szobáink mindegyikében van lehetőség babaágy vagy pótágy elhelyezésére. Éttermünkben biztosítjuk az etetőszéket, így Ön kényelmesen fogyaszthatja el vacsoráját, miközben gyermekét is megetetheti. Sok gyermek válogatós, és a megszokott, egyszerűbb ételeket eszi csak meg. A Tisia Hotel éttermében éppen ezért gyerekmenü is kérhető. A szobákba igény szerint bekészítünk wc fellépőt, ülőkeszűkítőt, babakádat és biztonsági dugókat a csatlakozókba. A nagyon pici babákkal érkezők számára a közösségi terekben is biztosítjuk a lehetőséget a pelenkázásra.

Ha Ön és gyermekei szeretik az aktív kikapcsolódást is, szállodánkban gyermek kerékpár kölcsönzésére is van lehetőség. Így akár az egész család elmehet egy felejthetetlen kerékpár túrára.

Foglaljon szobát még ma!

Árkalkuláció & Foglalás

Az árkalkuláció nem jár foglalási kötelezettséggel. Kalkuláljon bátran, és ha megfelelő az ár, foglalja le pihenését!