HU

Rendezvényhelyszínek

Modern rendezvényhelyszínek a Tisia Hotelben! Ha Ön is olyan helyszínt keres esküvőhöz, családi összejövetelhez vagy céges rendezvényhez, amely maximális kényelmet nyújt, és a legkorszerűbb technikai felszereltséggel rendelkezik, látogasson el a Tisia Hotelbe! Többféle rendezvényteremben különböző típusú programoknak tudunk helyszínt biztosítani, és akár a teljes szervezést is lebonyolítjuk szakértő csapatunkkal, hogy levegyük a terhet az Ön válláról.

Foglalás

Tökéletes rendezvényhelyszín Tiszaújvárosban: a Tisia Hotel

A Tisia Hotel nem csupán szálláshelyet és wellness szolgáltatásokat kínál, hanem egy teljes szintet a rendezvények számára alakított ki, hogy teljes nyugalomban élvezhessék a vendégek a programokat. 

Milyen események számára ideális hotelünk rendezvényhelyszíne?

A kiemelt események mellett rendezvényhelyszíneinken könyvbemutatók, szalagavatók, ünnepségek és táncos rendezvények is szervezhetők. Az évszakok sem jelentenek akadályt: ruhatárunkban leteheti kabátját, hogy nyugodtan élvezhesse a rendezvényen töltött időt.

rendezvény helyszínek a Tisia Hotelben

Rendezvényhelyszín minden szükséges felszereltséggel 

Mi nem csupán a helyszínt biztosítjuk a rendezvényhez, hanem minden szükséges eszközt is, annak érdekében, hogy az összejövetel tökéletes legyen.

Tekintse meg pontos listánkat: Eszközlista

Kiváló csapatépítő helyszín Tiszaújvárosban

Szállodánkban több olyan szolgáltatás is igénybevehető, ami csapatépítő események számára is remek lehetőséget biztosít. 

jól felszerelt rendezvény helyszínek

Rendezvényhelyszínek, catering és wellness egy helyen

Catering

A prémium minőségű rendezvények mellé gourmet fogásokat, gasztronómiai élményeket is kap hotelünk éttermében. A catering fontos része minden eseménynek, amely hozzájárul az esemény színvonalához. Éttermünkben friss és helyi alapanyagokból készülnek kiváló fogások, melyek az adott rendezvény jellegéhez igazodnak: ültetett rendezvény esetén bankett menüsor, állófogadáson, konferenciák szünetében pedig büfémenü választható. Az ételek mellett az italokra is kiemelt figyelmet fordítunk - minőséget és népszerű márkákat kínálunk vendégeink számára.

Ételallergiás és érzékeny vendégeink számára konyhánkon mentes ételek készítésére is van lehetőség, amelyet előzetesen tudnak felénk jelezni!

Wellness

Ha többnapos rendezvényt tervez (esküvő, szalagavató, konferenciasorozat), prémium minőségű szobáinkban pihenheti ki az egész napos fáradalmakat. Ha pedig extra feltöltődést kíván, akkor Spa részlegünkben masszázskezelésekkel várjuk. A Tiszaújvárosi Gyógyfürdő hotelünk közvetlen szomszédságában van, akár köntösben is átsétálhat, és máris élvezheti a medencék nyújtotta élményt és a gyógyvíz jótékony hatásait.

Miért érdemes a Tisia Hotelt választania rendezvényeihez?

Teljes körű szervezés

Mi nem csak a helyszínnel tudunk szolgálni, hanem kiváló szakembereink meg is szervezik a rendezvényt az elejétől a végéig, így Önnek már ezzel nem kell foglalkoznia. Minden tervet egyedi igények alapján állítunk össze, és a szervezés, illetve a rendezvény teljes ideje alatt azon dolgozunk, hogy minden a legtökéletesebben alakuljon.

Asszisztencia minden rendezvényen

Kollégáink a rendezvény ideje alatt minden olyan dolgot intéznek, amelyek a gördülékeny megvalósulásért felelnek: technikai eszközök megfelelő működése, felszolgálás, vendégek delegálása. Ezek mind extra stresszfaktort jelentenének, azonban nálunk nem kell ezek miatt aggódnia. Csak dőljön hátra, és élvezze!

Minden szolgáltatás egy helyen

Rendezvényhelyszíneink komplex megoldásokkal szolgálnak bármilyen eseményhez, amely mellé egyetlen helyen catering szolgáltatást és szálláshelyet is kap. Spa részlegünk nyitva áll vendégeink előtt, így ha például egy esküvő másnapján masszázzsal szeretné felfrissíteni magát, szakembereink prémium minőségű natúr kozmetikumokkal és krémekkel várják Önt.

Egyedi helyszínek

Rendezvény helyszínek tekintetében a Tisia Hotel rendkívül egyedi: stílusos, nagy terei világosak és többféle módon is alakítható az elrendezésük. A termek egybenyitására is van lehetőség, ha nagyobb szabású eseményt tervez. Felszereltségüket tekintve mindegyik helyszín rendelkezik azokkal a technikai eszközökkel, amelyek szükségesek bármilyen program megfelelő lebonyolításához.

Foglalás