+36 20 351 4717 +36 49 741 741
H-3580 Tiszaújváros, Teleki Blanka u. 4.
A gasztroélmény több mint egyszerű étkezés. Látogasson el hozzánk és kóstoljon bele a Bükk és környéke kulináris különlegességeibe.
Szállodánkban minden szolgáltatás adott a tökéletes kikapcsolódáshoz, ugyanakkor folyamatosan törekszünk arra, hogy még többet nyújtsunk a vendégeinknek. Pontosan ezért találtuk ki a tematikus gasztronómiai programsorozatunkat. Az előzetes bejelentkezéshez kötött események során ön is megismerkedhet a helyi termelők legkiválóbb ételeivel és italaival.
Noha az ételek és a borok íze önmagában is magával ragadó, azt valljuk, hogy ha ismerjük az elfogyasztott finomságok mögött rejlő történeteket, a gasztroélmény garantáltan felejthetetlen lesz. Gasztronómiai programjainkon színvonalas előadók is mesélnek a textúrák, az illatok és az aromák harmóniájáról.
Speciális vacsora és kóstoló estjeinket családok, baráti társaságok vállalati rendezvények számára egyaránt jó szívvel ajánljuk. Fontos, hogy a programokat csak legalább 10 fő esetén tudjuk megszervezni.
A hagyományos csapatépítő programok helyett vagy mellett jó választás lehet valamelyik gasztronómiai eseményünk, amely a finom ízek segítségével garantáltan segít összekovácsolni az embereket.
Vannak, akik szerint kétféle bor létezik: amelyik ízlik, és amelyik nem. Egyetértünk. Mégis, a bor jóval több, mint egy igen-nem válasz erre az egyszerű kérdésre. Ezt igyekszünk bebizonyítani a vezetett borkóstolónkon is, amelyen a résztvevők a bükki borvidék legizgalmasabb tételeivel ismerkedhetnek meg.
Wine o’clock kiegészítés: a program igény szerint angol nyelvű előadással is kérhető.
Különleges borvacsoránkat a gasztronómia szerelmeseinek ajánljuk. Amíg Ön a különleges borválogatáshoz megálmodott ételeket fogyasztja, szállodánk Sommelier-je izgalmas bemutatót tart a Bükki borvidékről, illetve a borászat és a szőlészet kihívásairól és titkairól. A borkóstoló angol nyelvű előadással is kérhető.
Sajtkóstolónkon a megszokott ízvilágú sajtok mellett kézműves sajtkülönlegességeket is bemutatunk, sőt, a résztvevők a kóstolás mellett a sajtok érlelési és elkészítési folyamatáról is többet megtudhatnak.
A minőségi pálinka jóval több, mint egy egyszerű alkoholos ital. Ezt támasztjuk alá a Bükkaranyosi Pálinkakóstolónkon, ahol szakértőnk a teljes pálinkakészítés folyamatába, illetve a modern főzési technikákba is beavatja a résztvevőket. A jelenlévőket a profi kóstolás titkaival is megismertetjük.
Mivel a pálinka alkoholtartalma magas, gondoskodunk róla, hogy a kóstolón bekészítsünk néhány finom falatot is, amely ellensúlyozza a párlat hatását.
A szarvasgomba a gasztronómia egyik királya, tele rejtélyes és különleges aromákkal. Tematikus szarvasgomba vacsoránkon ezeket az ízjegyeket mutatjuk be, hiszen a négyfogásos ételsor minden tételében visszaköszön a szarvasgomba. A program különlegessége, hogy az ételek elfogyasztása közben a jelenlévők egy izgalmas előadást is meghallgathatnak a szarvasgombáról, így nemcsak az ízlelőbimbóikat, hanem az elméjüket is pallérozhatják.
A Tomahawk steak egy igazi különlegesség: a húst 21 napos száraz érlelést követően, magas hőfokon kérgezzük márványosra, majd a vendég előtt szeleteljük fel. A különféle köretek mellett a vacsorának fontos részét képezik a mennyei mártások is, amelyek tökéletesen kihangsúlyozzák a steak aromáit. A vacsorához válogatott borokat kínálunk, a lakomát pedig egy helyben flambírozott desszerttel zárjuk.
Ha különleges kulináris utazásra vágyik, várjuk szeretettel a Tisia Hotelben! Kínálatunkban szezonális programok is helyet kaptak, így az időponttal és a létszámmal kapcsolatos információkért keressenek minket bizalommal.