HU

Társadalmi felelősségvállalás 

A Tisia Hotel számára kiemelt fontosságú a társadalmi felelősségvállalás kérdése, melyhez több szálon is kapcsolódunk. A különböző szervezetek támogatása mellett figyelmet fordítunk a környezetvédelemre, a fenntartható energiahasználatra és a megfelelő hulladékgazdálkodásra is. Tekintse meg, mely területeken kínálunk fenntartható megoldásokat!

társadalmi felelősségvállalás a Tisia Hotelben

Társadalmi felelősségvállalás a Tisia Hotelben 

Célunk, hogy a zöld hotel koncepciója folyamatosan alakuljon és megvalósuljon a környezetbarát törekvések mentén. A 21. században nem hanyagolhatjuk el a társadalmi felelősségvállalást, és nem mehetünk el szó nélkül a fenntarthatóság mellett sem. A jövő generációja számára egy olyan bolygót szeretnénk magunk után hagyni, ahol egészségben és biztonságban élhetnek. Ehhez pedig hotelként úgy érezzük, kötelességünk hozzájárulni. A felelős üzletvitel a Tisia Hotel számára is kiemelt jelentőségű.

Támogatások 

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) menhelyének egyik lakóját hotelünk rendszeresen támogatja. Az állatvédelem és a felelős állattartás számunkra is fontos, ezért segítjük a MÁSA munkáját. Az állatok támogatása mellett a helyi beteg gyermekek részére is szervezünk programokat, hogy szebbé varázsoljuk mindennapjaikat, továbbá hogy egy kis időre elfeledtessük velük betegségüket. Szállodánk gyermekbarát szolgáltatásokat is kínál, többek között egész napos gyermekjátszót, éttermünkben gyermekmenüt és gyermekkerékpárt is.

Napelempark és energiafelhasználás 

A hotel saját napelemparkkal rendelkezik, melynek egy része a tetőt borítja, másik része a fedett parkolót. 2023-ban a napelempark bővítése befejeződött, így ennek köszönhetően ma már a teljes parkolót napelemekkel láthatjuk el. A napelemek segítségével az épület energiafelhasználása sokkal hatékonyabb és könnyebben optimalizálható, ezáltal fenntarthatóbb is. A hotel fogyasztásának 45%-át fedezi a napelempark.

Mosodai szolgáltatás

2023 óta saját mosodával várjuk vendégeinket. A mosoda létrehozásával csökkentettük a szállítással járó szén-dioxid kibocsátást, mivel az összes textíliát házon belül mossuk és vasaljuk. Mosószereink kizárólag környezetbarát anyagokat tartalmaznak.

Hulladékgazdálkodás és újrahasznosítás 

A hulladék egyre növekvő mennyisége rendkívüli mértékben károsítja a környezetet, ezért ennek csökkentése érdekében a papírhulladékot a környező iskolák számára ajánljuk fel a papírgyűjtéshez. Emellett odafigyelünk a szelektív hulladékgyűjtésre, hogy az újrahasznosítható anyagok ne a természetbe kerüljenek, hanem vissza a körforgásba.

Környezetvédelem

A szálloda területe nagy részen csak zöld felületből áll. Igyekeztünk annyi természeti környezetet meghagyni, amennyit csak lehetséges. A hotelen belül számos helyen zöld növényzettel díszítjük a tereket. Számos szolgáltatásunkkal is a környezetvédelmet támogatjuk: szállodánkban lehetőség van arra, hogy amennyiben az itt-tartózkodásuk alatt nem kérnek takarítást, a Tisia bárban választhatnak 1 db 0,25 literes üdítőt vagy 2 decilitert a ház borából. A takarítás csökkentésével a vendégek is hozzájárulhatnak a víz és az energia hatékonyabb felhasználásához. Arra is kínálunk lehetőséget, hogy a törölközők mindennapos cseréjét csökkenthessük azzal, hogy nem kérik - akárcsak a takarítást -, ezáltal a vízhasználattal még jobban takarékoskodhat a szálloda.

környezetvédelem és társadalmi felelősségvállalás

Akadálymentesítés a társadalmi felelősségvállalás jegyében 

A hotel épülete teljes mértékben akadálymentesített, illetve vannak szobáink, melyek kifejezetten mozgáskorlátozottak részére kerültek kialakításra segélyhívó beépítésével. Számunkra fontosak azon vendégeink is, akik mozgásukban akadályozottak, ezért az akadálymentesítés elsődleges feladataink közé tartozik. A közeli gyógyfürdő miatt többen érkeznek ízületi és egyéb problémákkal, ezért a közvetlen átjárás a hotel és a gyógyfürdő között megkönnyíti számukra is a közlekedést.

Egészségvédelem 

Vendégeink egészsége figyelmünk fókuszában áll. Minden szobánkat ózongenerátorral fertőtlenítjük, így a maximális tisztaság és fertőzésmentesség garantált. Vendégeink teljes mértékben tiszta szobában tölthetik el éjszakáikat. Éttermünkben arra is figyelünk, ha valaki ételallergiával érkezik: előzetes egyeztetés alapján lehetőséget biztosítunk a mentes étkezésre is.

Thoreau víz 

A Thoreau víz egy rendkívül környezetbarát módja a vízfelhasználásnak. Gazdasági és ökológiai szempontból is új megoldás. A megszűrt vizet szénsavasan és -mentesen is fel lehet szolgálni elegáns palackokban, így teljesen tiszta vizet tudjuk vendégeinknek kínálni. A víz helyben előállítható, így nem kell palackokat szállítani. 

Válassza a Tisia Hotel prémium minőségű szolgáltatásait 

Kiváló étel- és italkínálat

A hotel éttermében helyi termelőktől vásárolt friss alapanyagokból készítjük különböző fogásainkat, melyek között a magyar és a nemzetközi konyha ízei is megtalálhatók. Bárunkban kávé- és italkülönlegességekkel várjuk kedves vendégeinket. Itallapunkon minőségi alkoholos és alkoholmentes italok is találhatók.

Feltöltődés a Spa-ban

Sparészlegünkön magasan képzett kollégák várják különböző masszázskezelésekre, melyek segítségével feltöltődhet, relaxálhat, ellazíthatja fáradt izmait, hogy utána új emberként léphessen ki az ajtón. A masszázsnak jótékony hatása van az elmére, az izmokra, a vérkeringésre és a teljes szervezetre.

Rendezvényszervezés

A Tisia Hotel különböző rendezvények szervezésére is tökéletes helyszínt biztosít. Legyen az esküvő, céges vagy családi összejövetel, csapatépítő vagy kiállítás, hotelünkben bármilyen eseményhez megtalálja az ideális helyszínt. Ha pedig nem szeretne bajlódni a szervezéssel, bízza ránk! Tapasztalt kollégáink leveszik Önről a szervezés terhét, hogy Önnek már csak élveznie kelljen a rendezvényt.

Ajándékutalvány

Egy évig felhasználható ajándékutalványunkat bármilyen összegben megvásárolhatja, hogy meglepje vele szeretteit. Az utalvány a hotel bármely területén felhasználható: az étteremben, a spa-ban vagy szobafoglaláskor. Vásárolja meg igényes kivitelben készült ajándékutalványunkat, a döntés szabadságát pedig bízza a megajándékozottra! Az utalványt kérje elektronikus kézbesítéssel, így az ajándékozás is papírmentes és fenntartható lesz.

Ha Önnek is fontos a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás, látogasson el a Tisia Hotelbe, és töltse el nálunk pihenését! Amennyiben kérdése van szolgáltatásainkkal, árainkkal vagy a foglalással kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink mindenben állnak szíves rendelkezésükre!

Foglalás