HU
Árkalkuláció & Online Foglalás

Deluxe lakosztály

Deluxe lakosztály

A 4 Deluxe lakosztály teljes mérete: 46 - 48 m2.
Extra méretű és kialakítású, exkluzív kerti bútorokkal berendezett, 12-69 m2 terasz tartozik hozzájuk. A szobaár tartalmaz felnőtt vendégeink részére egy-egy masszázst*

Két Deluxe lakosztályunk a harmadik emeleten, kettő pedig a negyediken található, észak és a strandfürdő területe felé néző ablakokkal, terasszal. A szobaár tartalmaz egy-egy masszázst felnőtt vendégeink részére.* A lakosztályok akár öt vendég elhelyezésére is alkalmasak, a hálószobában található franciaágyon, illetve a nappaliban lévő kihúzható kanapéágyon, amely 2 gyermek vagy 1 felnőtt számára biztosít kényelmes elhelyezést. A szobában további lehetőség van egy pótágy vagy egy babaágy elhelyezésére. Egyedileg épített és felszerelt fürdőszoba, két külön álló mosdó és a nappalihoz kapcsolódó külön toalett tartozik ehhez a szobatípushoz. A lakosztály minden, a kor színvonalának megfelelő berendezéssel felszerelt.

*Vendégeink aktuális kínálatunkból bármely masszázstípust választhatják, 25 perces változatban.
A masszázsok igénybevételéhez előzetes időpontegyzetetés szükséges, ezért amennyiben az érkezéshez nagyon közeli időpontban és rövid tartózkodásra foglalnak, elképzelhető, hogy a tartózkodás ideje alatt már nem lesz szabad időpont. Köszönjük megértésüket.

A harmadik emeleten található Deluxe lakosztály a hozzá tartozó terasszal rendezvények céljára is bérelhető. A lakosztályok nappalijának berendezése lehetővé teszi, hogy akár irodának is használják.

Ágyaink mérete: szélesség: 90 cm, hosszúság: 200 cm, vastagság: 26 cm

Árkalkuláció / Foglalás
Ajánlatkérés

Kiemelt ajánlataink