+36 20 351 4717 +36 49 741 741
HU

Esküvő

Luxus környezet, kifinomult ízvilág és professzionális kiszolgálás: nálunk minden együtt van, hogy a NAGY NAP felejthetetlen legyen!

Szállodánk rendezvénytermei és vendéglátó egységei modern és elegáns helyszíneket kínálnak mindazoknak, akik nálunk rendezik esküvőjüket vagy más családi rendezvényüket.

Különféle méretük és variálhatóságuk néhány főtől akár 180 főig is lehetővé teszik ültetett étkezések vagy állófogadások kényelmes és kompromisszumok nélküli lebonyolítását, akár ebédről, akár vacsoráról van szó. Termeink a legmodernebb technikai eszközökkel (beépített hangosítás, mobil mikrofon, projektor és vászon, táncparkett, szabályozható világítás stb.) és különböző bútorzattal (8-10 fős körasztalok, tábla- és bankett asztalok stb.) felszereltek, így minden igény kielégítésére alkalmasak.

Képzett és nagy gyakorlattal rendelkező értékesítő, rendezvényszervező és vendéglátó csapatunk az ajánlatkéréstől fogva segíti a jegyespárt elképzeléseik valóra váltásában.

Hagyományos és modern stílusú ajánlataink között tányérszervizes és büfémenük egyaránt megtalálhatóak. Természetesen ezeket minden esetben az igényekhez igazítjuk, figyelembe véve az esetleges különleges étkezési igényeket, ételallergiákat is.

db egyágyas szoba
db kétágyas szoba
Biztonsági kód

Válasszon termeink közül Letölthető rendezvényes mappa